Tästä-Ale-Bar-Pikajunan-kotisivulle!Tästä-Ale-Pub-Hällänkellarin-kotisivulle!
Käyttöoikeusilmoitus / Copyright Notice

Sivuston omistaa ja sitä ylläpitää Italpal Oy. Kaikki materiaali sivuston sisällä, sisällä pitäen sivuston suunnittelun, tekstin, grafiikan ja valikon sekä linkit on tekijänoikeussuojattu © Italpal Oy:lle.
KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN.

Mitään materiaalia kohteesta www.ale-pub.fi ei tule kopioida, toisintaa, uudelleenjulkaista, postittaa, välittää tai mitenkään muutoin jakaa missään muodossa. Vierailijalla on oikeus tehdä paperituloste osista tätä www-julkaisua siinä tarkoituksessa, että tämä vierailija on tarkoituksessa ottaa yhteyttä Italpal Oy:öön palveluista. Materiaalin käyttö muuhun tarkoitukseen tai muilla www-sivuilla tai muuntaminen, jakaminen tai jälleenjulkaiseminen ilman aiemmin solmittua kirjallista sopimusta Italpal Oy:n kanssa on ankarasti kiellettyä.

Vastuuvapauslauseke / Disclaimer Of Liability

Missään tapauksessa ei Italpal Oy ole vastuussa erityisestä, epäsuorasta, osoittavasta tai seurauksellisesta haitasta, sisällyttäen mutta ei rajoittaen data-tiedon tai ansion hukkaantumista,  sisällyttäen mutta ei rajoittaen sopimukset, laiminlyönnit, tai muut rikkomusperusteiset toimet, jotka johtuvat epäsuorasta tai suorasta yhteydestä tämän sivuston käyttöön, kopiointiin tai sivustolla ilmentyvään materiaaliin. Italpal Oy ei ole vastuussa tulostamiseen liittyvistä haitoista tai typograafisista vioista.

Tämän www-sivuston on suunnitellut ja rakentanut Kuvatoimisto Tammer-Kuva Italpal Oy:n käyttötarkoituksiin. Tästä sivustosta otetaan vastaan palautetta, kommentteja, vikailmoituksia ja ehdotuksia ja ne voidaan osoittaa sivuston ylläpitäjälle. Italpal Oy tai Kuvatoimisto Tammer-Kuva eivät ole minkäänlaisessa vastuussa muista sivustoista, joihin näiltä sivuilta saattaa esiintyä linkki tai joista näillä sivustoilla esiintyy mainontaa.

Italpal Oy 20.5.2013Italpal-Oy-kuuluu-parhaaseen-AAA-luokkaan © 2013 Italpal Oy / Ale-Bar Pikajuna & Ale-Pub Hällänkellari
Sivuston käyttöehdot ja yksityisyydensuoja

Website-Powered-and-Designed-by-Tammer-Kuva